Hygiena a zdraví 

Ostatní produkty jako dezinfekce, šampony, spotřební materiály, léčiva a mnoho jiného

  • Dezinfekce
    Dezinfekce

    Dezinfekce je proces nebo činnost, jejímž cílem je likvidace co největšího počtu choroboplodných nebo nežádoucích mikroorganismů. Používají se při tom fyzikální i chemické prostředky.

  • Léčiva a doplňky
    Léčiva a doplňky

    Podvyživené pejsky, štěňata co se mohou nesprávně vyvinout. I takové případy jsou v útulcích. Abychom jim zajistili zdravý růst a správnou výživu, občas tomu třeba dopomoci doplňky výživy nebo použít liečiky - pokud mají psíky zdravotní problémy. Samozřejmě ne všechno umíme zabezpečit - většinu léků musí předepsat veterinář. Koupí i těchto výrobků můžete útulku ušetřit nemalé peníze, které pak mohou využít při návštěvě veterináře se zraněnými pejsky.

  • Spotřební zboží
    Spotřební zboží

    Však doma používáte např. rukavice při úklidu. V útulcích se sejdou také. Také při manipulaci se pejsky z hrozných podmínek. Prvořadá je bezpečnost lidí z útulků - jen tak budou moci stále pomáhat nechtěným pejskem. Kromě rukavic se využijí i různé utěrky, ubrousky, injekční stříkačky. Zeptejte se ve vašem útulku, co nejvíce potřebují. A rádi jim to za vás přineseme.

  • Šampony
    Šampony

    Psíci chodí do útulků v různém stavu. Často krát zanedbané a mnohdy jejich třeba vykoupat. Aby se zbavili špíny či různých kožních parazitů. Šampony jsou na to ideální prostředek - vyčistí a nechají pejskovi krásnou srst.

  • Jiné
    Jiné
na stránku
Zobrazeny 16 - 30 z 81 produktů
Zobrazeny 16 - 30 z 81 produktů

Úvodní stránka